Zakaj ste včasih lezbijke “nasilne” do nas, hetero-žensk?

In zakaj je tudi zelo veliko gejev “nasilnih” do hetero-tipov? Ta “spolna segregacija” je sicer čisti bulšit, ker smo vsi po malem vse, ampak drugače ne morem razložiti, kaj me tare že četrt stoletja.

In pri tem ne bom slepomišila  – ne moti me (no, celo v čast mi je!), če sem spolno vznemirljiva tudi za gospe in gospodične, ki ljubijo pripadnice istega spola, ampak pizda! – ni mi pa zato treba ravno na partijih jezik v usta porivat, me za rit grabit ali pa se kvazinagajivovbistvupatotalnoprestrašeno dotikati mojih prsi!

(In tega ne dovolim tudi, ko sem videti fakingnasmrt zadeta. Ker dokler ne padem v nezavest, hudo dobro vem, kaj delam in kaj mi počnejo drugi okrog mene.  In včasih se mi v tistem stanju malo bolj jebe za vse, včasih mi pa tudi kaj dopizdi še stokrat bolj kot, ko sem trezna…tako da…pazte, kaj mi delate!)

Torej zanima me, zakaj nas, strejte, nekateri geji in lezbijke, tako radi – na (včasih bolj, včasih manj) subtilne načine – “spolno napadate”?

Sprašujem vas, v imenu nas, “pure-strejtov”, vse spoštovane geje in lezbijke, med njimi tudi moje številne prijatelje in znance: Z -A-K-A-J?

Vem, da vam je straaaaašno dražeče, če “spolno prekonvertirate” koga, ki je že itak latentno homoseksualen in je samo še rabil en tak, malce agresivni push v to smer, da se končno zrelaksira in najde sebe, ampak hej, nismo pa kar vsi, ki smo malo bolj open-minded, že kar latentni homiči, ki potrebujemo vašo “odrešitev”!!!

Obstajamo tudi takšni, “iskreni” heteroseksualci, ki sicer imamo homoseksualni del sebe ozaveščen, smo odprti za te kombinacije, nimamo tudi nič proti vam, niti nas ni strah potencialne prebuditve eksplicitnejšega homoseksulanega nagona v sebi kdaj v prihodnosti, nam pa tudi ne bo nič manjkalo, če se ne bo  v nas zdramil nikoli.

Jaz, vaša Jožica, sem toaaaaalno testosteronska ženska, z veliiiiiiko, silovite moške energije v sebi – večkrat sama zase pravim, da sem itak moški gej v fizični, ženski preobleki – , ampak seksualno me pa kot biološko, strejt-žensko, privlačijo moški. Heteroseksualci!

Torej ne privlačijo me ženske, pa čeprav ste mi mnoge hudooooooooo seksi, pa še inteligentne in karizmatične po vrhu in se mi nora elektrika z vami zna zgoditi, ko se staknemo v plesu in debatah, kar mi je vrhunsko!!!

In prav tako ste mi tudi geji in biseksualci ultraaaaaaaaaaa fukisch, ker tako dražečega, erotičnega fluida (prav zato, ker je na platonski ravni!), ne morem imeti z nobenim strejtom, nikoli, never-ever. Že vsaj polovico življenja se intenzivno družim z vami, ker ste me – po spletu naključij, ki seveda niso bila zgolj to… – nekega dne povabili v svoje čudovite, nore, drzne svetove in od takrat sem samo še z eno nogo v tem, straaaašno dolgočasnem, “mainstream “-ovskem svetu, kjer je – zgolj kot preživetveno funkcijo! –  treba razviti kurčevo, ritolizniško, udvorljivo konvencionalnost. Ves ostali del mene je v “pisanem podzemlju”, kjer imam večino duš dvojčic, tudi zaveznikov in predvsem somišljenikov.

Ampak ne glede na vse to, še enkrat:  jaz v seksualnem smislu ljubim izključno hetero-tipe. Resda mi še toliko bolj paše, če imajo v sebi aktivirane nekaj več subtilne ženskosti, ker če nima človek 3D-emocionalnega razpona, mi niti respondirat ne zna na moje čustvene impulze, revček, in se jaz počutim ko ena marsovka (tko da – sam ne mi kakšnega emocionalno retardiranega tanka pripeljat, niti v radiju deset kilometrov od moje nafitnesirane riti, ker te bom zmlela v sončni prah!!!), ampak še vedno govorim o heteroseksualnem dedcu.

Ne o geju.

In ne o ženski.

Jebiga, sem pa mogoče res včasih videti kot en zdeviiran, transvestitski predator, s svojimi 182-imi centimetri, 9-centimetrskimi špičaki, pa v črrrrrrnih hot-pensicah, mrežastih, črrrrrrnih nogavicah, z bohotnim, črrrrrrrnim nojevim perjem okrog vratu in v oblaku fukischsladkastega parfuma Caroline Herrera Good Girl.

Ampak naj vas to ne zavede.

In predvsem – ne mi več brez moje privolitve vstopat v moj intimni prostor!

A je to jasno?!?

In niti slučajno ne vzamem kot vaše potencialno “opravičilo” ali izgovor to, da se s temi nasilnimi gestami nekateri podzavestno “maščujete” za svojo spolno usmerjenost, ki je resda, žal (!!), še predvsem v tej naši zasmrajeni Sloveniji, še vedno strahotna stigma.

Ni vam lahko, imam brata, ki je gej in se je neskončno natrpel zaradi tega v življenju (kurac, pa zafukana gej-karma!) in na desetine znancev iz gej-krogov, ki so mi povedali tako težke zgodbe o svojih coming-out-ih, res takšna ponižanja (še predvsem od najožjih članov družine!), da smo večkrat kar skupaj jokali ob obujanju spominov na to grozljivko…

Ampak ta vaša zafukana situacija ne sme biti izgovor za nedovoljeno vstopanje v polje zasebnosti drugih.

Jaz, vaša Joži, vas bom v tem primeru brez milosti prheftala!

In se ne hecam.

Točno tko, kot sem nekega četrtka sredi februarja, ko smo bili na afterjuodafterjaodafterjaodafterja, zašvajsani ko jebeni đambođeti, in sem šla (kot vestna pasja mati), zvečer spet sprehodit mojo psičko okrog bloka (jebiga, oblečena kot seksi medicinska sestra v štrumpanteljnih, ker so bile slučajno maškare in čez oprijeto, belo, zdravniško opravo, še dolg, siv, krznen plašč) in me je nenadoma ogovoril nek 70-letni ata.

Ker je mojo pretirano prijaznost (ki je na metilonu in MDMA-ju nekaj običajnega…) stari vzel kot zeleno luč za intimno dotikanje sredi mestnega travnika, me je, prasicastarapihotna, nenadoma kot plahi, a predrzni deček –  zagrabil za prsi.

Si predstavljate?

In ker se na drogah v nobeno smer kaj preveč ne bremzaš, sem ga od besa v sekundi tako močno počila s povodcem od moje psičke po desnem ramenu, da je samo še nekaj nerazumljivo zagostolel, se obrnil in izginil v noč.

A si vi predstavljate to sceno?!?

Za popizdit.

(Mimogrede: na seks s starejšimi občani nimam fetiša – gerontologija me ne zanima, čeprav sem imela nekoč ljubimca, ki si me je straaaaaaaaaaašno želel gledati med fukom s kakšnim sivolasim atatom,a mu nisem ustregla – ampak o tem mogoče kdaj drugič.)

Skratka: sam pipn me, pa te vžgem!

Ellen von Unwerth Photography.

No Comments

Post A Comment