Zakaj si po zanič seksu najprej umijem glavo?

….ker mi pač tko paše.*
 
In takoj zatem pokličem mojo bestičko (=najlepšega in najinteligentnejšega geja na svetu) in mu skurcam tega zoglenelega ljubimca u nulo.
 
Če še to ne pomaga, si prikurim čik.
Jebiga, še pri 43-ih ne znam inhalirat, ampak klinc, videti je pa epsko, ko sedim na okenski polici z natrganimi, mrežastimi štrumpanteljni in puham v nalomljenih sončnih špeglih oblakce dima v jutranje nebo.
Ob tem se vsakič, brez izjeme (!), spomnim, kako sem se kot najstnica, v želji, da bi vsaj maaaaaalo “pripadala”  zakajenemu, kaonekibohemskemu mejnstrimu frajerjev na Gimnaziji Poljane, ki jim je načelu pisalo misčikomvgobcusmoprivilegiranakasta, poskušala naučiti inhaliranja.
Pa sem se vsakič skoraj zadavila od kašljanja tam v parku, za šolo, grlo me je peklo in kmalu sem vse skupaj opustila. Še kadar si zdaj s kakšnim modelom privoščim đoint, mi mora dajati šote. Kar je pa tudi čisto seksi….ker, ko se še tretjič ob tem nežno dotakneš z ustnicami, se četrič definitvno začneš čutno in globoko poljubljati, kar vodi v….jah, velikokrat v pravljično lepo ljubljenje (marihuana je fajn, čeprav nisem ravno huda fenica haluciniranja, ki ga lahko povzroči, sintetični “pralni praški” so za nezemeljsko lepo ljubljenje precej boljš…!!), včasih pa tudi v totalno zaendrek fuk. 
In kadar me polomija od fuka čustveno zatoksificira do plafona grem najraje, ker nisem ravno tip plehke pičkice, ki bi kompenzirala čustveno travmo s kompulzivno-obsesivnim šopingom cunj in čevljev (ki jih potem sploh nihče ne nosi), namesto bluzit po trgovinah, raje za od osem do enajst ur hodit v Julijce.
Na kakšnega ubijalskega dvatisočaka, s plezalnimi klini in zajlami.
Sama.
 
V skalah izšvicam spermo, vonj in vse, zame difunkcionalne emocije gnilega ljubimca iz sebe.  Ker jebiga, s penetracijo fašeš vase tudi vso njegovo energijo…torej punce, kolikor je to mogoče, pazite, kaj tipi med seksom “odlagajo” v vas!  
(Predvsem si pa zapomnite: pri spolnosti gre za emocije. Dovolj je, da jih samo eden od obeh blokira in je ljubljenje navadna – podrtija. Uh-ah-špric-adijo. Banalni stik dveh kož povrhnjic.)
Ko pridem vsa srečna in hiperoksigenirana zvečer nazaj domov, pojem četrt kile domačega, belega kruha z vgraviranimi koščki popražene čebule, kranjsko klobaso z zeljem in ocvirki (mmmm, pa zenf je tut zraven zloooooooo fajn!) in grem s kuram spat.
 
In potem sem okej.
 
Vsaj do naslednje polomije.
_________________
*Zdaj pa še čist zares glede pranja glave:  lasje so prave “antene” za kozmično energijo in obenem – kot podaljšek našega nevrološkega sistema – prenašalci pomembnih informacij možganom!  Uravnovešajo tudi celotno elektromagnetno polje našega telesa, si predstavljate?!  Zato si je zelo priporočljivo po kakršnikoli stresni situaciji, ko se lasje nabijejo z negativno energijo, sprostiti in se tudi duhovno očistiti z umivanjem glave! 

Fotka: Ellen von Unwerth

No Comments

Post A Comment