Zakaj je treba včasih v banjo z geji in s hokejisti?

Zato, da svojega ljubimca prekonvertiraš v geja.

Ampak gremo po vrsti.
Bil je zafukan, meglen novembrski večer, konec tedna. Mraz in depra sta nabijala skozi špranje oken.
Totalen, jesenski brezup.

Pokličem enega od svojih fuck-buddijev , če gre z mojo družbo gejev na parti na Ljubljanskem gradu. Reče mi ja in se nam pridruži že na prepartiju v bližini Gradu. Med množico ubijalsko lepih pedrov ter med peščico res samosvojih in odfukanih žensk, se začne maderfaker že po dveh minutah užaljeno stiskati v dve gubi. Uspešen podjetnik, malo svojeglav, a ravno prav uklonljiv, ko je potrebno, da ga še uspem prenašati.
Pizdun surlavi, prav ti je!
Kar skrči se od svoje nečimrne zadrege do konca, kot se volneni pulover, opran na preveč visoki temperaturi!! Zdaj pa kar glej ta lepa telesa moških okrog sebe! Leta in leta me vrtiš okrog prsta (jebiga, jaz ti pa to dovoljujem, ker me kakovostno požgeš, kadar se mi zahoče!), zdaj sem ti pa naštimala “leglo zla”. Vsa tvoja dotedanja, navidezna moč je spuhtela v tem navalu pozitive mojih stasitih, uspešnih, inteligentnih, duhovitih in proniciljivih pedruljic, mojih prijateljev.

Sploh ga ne jebem. Stojim na kavču v mrežastih štrumpanteljnih, zabavam se z napihovanjem milnih mehurčkov in ga ne jebem tri posto.
Ponudijo mu alkohol in ga zavrne.
Ponudijo mu najbojšo drogo in jo zavrne.
Debil usmrajeni, kar valjaj svoj ego po dreku še naprej.
Ker je ura ena ponoči, se odkotalimo na Ljubljanski grad na parti.
Plešemo ko zmešani, vmes si v sekretih in skrivoma ob šanku spuščamo v pijačo po kapalkah in stresamo iz aluminijastih folij, v naprej pripravljene odmerke droge.
Zelo smo zverzirani in usklajeni pri tem.
Jebiga, kilometrina dela svoje.
Ko si proti jutru zaželimo sinhronke, gremo ven na teraso, si odmerimo izbrano drogo in jo skupaj, vsi naenkrat pogoltnemo.
OoooOOoooooo, kako ubrano nas naenkrat trešči vse skupaj!
Odfuka se nam na polno, plešemo, da vse teče od nas, objemamo se vmes in poljubljamo.
To je LJUBEZEN.
Brezpogojna.
Takšna, ki ne pozna starosti, spola, socialnega statusa, količine keša, stppnje izobrazbe ali religiozne usmeritve.
Nobenih kurčevih filozofij.
Samo SVOBODA.
UŽITEK.
RADOST.
Ta kurac od mojega fuck buddyja pa še vedno ves trezen in nadrkan plaho premika nožice ob robu plesišča in vse skupaj arogantno in kvazi odmaknjeno opazuje, vse dokler ga eden od gejev, ki ga še posebej privlačijo strejti v svoji zadržanosti do prikritih homoseksualnih nagnjenj, močno ne zagrabi za rit.
Tip popizdi, ampak se spet dela, da je on itak “nad vsem tem infantilnim dogajanjem”.
Ampak ga ornk rukne ta predrzna pedrska gesta.
Vidim ga, da ni več isti.

Da nekaj procesira v sebi.

Prav ti je, pizdolizec!

Gonil si se na vsaj štiri konce naenkrat, obljubljal mi je vse, naredil nič, se potem med kajtanjem močno poškodoval, ker si se samega sebe moral kaznovati za kurbarijo in natege, hodila sem k njemu v bolnico nevedoč, da še zdaleč nisem edina njegova “negovalka” in – evo….neka ti sada još moji pederi malo jebu mater!!!!
Kmalu zatem so me centrifuge totaaaAaaaAAAAaaaaalno preplavile. Pizda, sem se ga ušvajsala!!!! Še malo več, kot je bilo “normalno” ali pa potrebno, ker sem imela čudno tesnobo v sebi zaradi tega pizdunskega madefakerja in sem jo želela “zradirati” z drogo…

Zato imam vmes “črno luknjo”…ne vem točno, kaj se je dogajalo po tej, zame kar nekako “katarzični” sceni na plesišču na Gradu….spomnim se pa izjemno dobro naslednjega “filmskega kadra” – nenadoma smo se znašli s celotno druščino gejev in še treh deklet poleg mene, v čudoviti, ogrooooooooomni vili z vrtom, malo ven iz centra Ljubljane.
Pizdarija, hudo dober spomin imam sicer (totalno “zlopamtilo” sem!) , ampak faaaak – kako smo mi prišli do tja?!?! S taksiji, z našimi avti, s helikopterji?!?
Fak.
Black hole.
In naenkrat sem na zebrastem kavču, sredi snežno bele dnevne sobe, s tisočerimi ogledali po stropu in stenah, z orjaškim , modernističnim lestencem, belimi svečami na stekleni, ovalni mizi in z ostalo, res prestižno in skrbno izbrano notranjo dekoracijo. V levem kotu bel pianino in na sredi sobe, pizdeperverrzneluksuznekakojihobožujem!!!!!, stekleni, transparentni – đakuzi.

Jeba.

Sem morala kr takoj po novo centrifuge, da sem sploh mentalno pohendlala ta kamikazni, kvantni preskok v tolikšno lepoto!

Vzela sem novo šponto G-ja (torej z miniaturno brizgo iz drobne, temne stekleničke s kapalko, kakršne so za kapljice za nos) in na tehntici skrbno odmerjene miligrame metilona, zavitega v skret papir, da ga lažje pogotneš, ker ima sicer jebeno gnusen, grenak okus in se šla – čakajoča, da me prihefta ko opico – stuširat in se preoblečt v nov, svež stajling, ki sem ga vedno, brez izjemne nosila s seboj. Vse – od spodnjega perila do barvno skladnih mrežastih samostoječih nogavic in vsega nad tem. Tudi čistilo za obraz in kremo in zobno pasto – vse sem vedno vlekla v mini torbičici s seboj. (In skoraj vedno tudi VSE s pridom uporabila.)
In ko sem tako osvežena in preoblečena, po dvajsetih minutah prišla nazaj v dnevno sobo, so bili že vsi goli v đakuziju.
Pa kar eni novi fantje poleg mojih lepih gejev?!?
Jakvajepazdejtooooooooo*/+!?=1/?!?!

OoOOOoooo, kok lepo….

Mlade hokejiste so privlekli sem moji geji, faaaaak?!?!?

Ja…kdo, kdaj , kako, zakaj?!?!

Meni je totalno zmanjkovalo filma….

Potem sem se slekla do čipkastih tankic in puš-ap modrčka s črnimi, svilenimi pentljicami in – kar s štrumpanteljni – zabredla med ta gola, moška telesa.

In to kakšnaaaaa?!?!?

Pizda, jaz sem res blagoslovljena.

S svojim bodijem, majndom in temi ljudmi, ki jih navlečem nase.
Nenadoma me je objela toplota brbotajoče vode in kup pregretih, kosmatih, mišičastih nog, vzporedno s tem me je pa še priheftala nova runda centrifuge.
Mmmmmmmmmm….spominjam se, da so me objele čez prsi in boke in stegna roke gejev in hokejistov, nekdo je podložil roko pod mojo glavo, ki mi je počasi zdrsnila vznak…rahlo sem predozirala G, ampak sem ostala pri zavesti in samo uživala v dotikih…zadetost je stanje popolnega sprejemanja in predaje….predaje Življenju.
In neskončno lepe, brezpogojne in ljubeče predaje – samemu sebi!!!

Začutila sem mokre, tople moške ustnice na svojih…in jeziki so se prepletli…ne vem več s kom…šumelo mi je v glavi…megleno sem videla, samo čutila sem pa vse…zelo zelo zelo močno in globoko sem čutila VSE…dotike, energijo drugih teles, sebe…vroča sopara je priganjala srce, da poganjala še močneje in hitreje kri po mojem telesu in zadetost je bila zato dvojna…ma, trojna!

To je strašno riskantna hoja po robu, ampak…takšen je ves moj lajf…ali na 2500 metrih, v skalah, na klinih in zajlah in štrikih na mojih samotnih izletih v Julijske alpe, ali pa ušvajsana ko avion, z geji in hokejisti, v vročem đakuziju…isti kurac.

Povsod tvegam svoj lajf.

In se zato počutim toliko bolj živo.

Začutila sem nežne prste v svojem mednožju…skorajda sramežljivo in skrajno nežno in spoštljivo se me je dotikal eden izmed gejev …od strejtov težko dobiš tak dotik…Medtem mi je nekdo drug začel nežno slačiti modrček in me božati po prsih…ni bil strejt in hokejist…tudi ta je bil gej…in s tretjim, ki je bil na moji desni, sta se nama v vedno bolj zblazneli strasti prepletla jezika…Čez nekaj trenutkov mi je telo drgetalo v krčih naslade…Pa če to niso nebesa na zemlji, Jezus moj!!!!

Hvala mama, da si mi dala to življenje.

Hvala oče, da je bil vajin fuk pred 41-imi leti rezultiral v kromosomu X!!!
X kot ekstaza.

Vse dotedanje trpljenje mi je bilo povrnjeno v tem đakuzi-tutti-frutti-pettingu!

Ampak res – vse.

Zdaj sem resetirana in pripravljena na nove udarce in nove kamione lepote in užitkov…
To res čutiš v telesu.
Da si prekonfiguriran navznoter.
Osvežen.
Klik-klik.
Kot bi se na novo rodil.
Ampak to se zgodi samo pri najsilovitejše božanskih filingih.
Pri povprečno lepih se niti slučajno.

Moraš si upati “iti čez”, onkraj, ven iz cone udobja, v neznano, v nevarno…in potem si nagrajen.

Karkoli si si kadarkoli želel, te čaka “na drugi strani strahu”.

ALL THAT YOU HAVE EVER WANTED IS ON THE OTHER SIDE OF FEAR.

In v tem vročem, zadetem prepletu teles…zagledam s kančkom očesa njega, pizdolisca.

Sedel je na drugem koncu sobe, nas gledal, vmes mu ga je pa en izmed gejev drkal.

Super, še en seksualni konvertit!

Očitno sem kot katalizator pospešila reakcijo, ki je v njem že čakala, da se zgodi.

S tem, ko sem se sama zabavala, sem naredila še eno čeriti-akcijo z notranjim osvobajanjem drugega človeka.

Ma, kaj češ lepšga?!!?

………
Ko se je zdanilo, je magija popustila, droga pa tudi.

Sfenala sem si glavo, poklicala taksi in šla domov peljat mojo psičko na jutranji sprehod.

Ellen von Unwerth Photography.

No Comments

Post A Comment