“Never fuck with someone, who is not afraid to eat alone – you will lose every single time.”

Tale stavek sem prebrala včeraj in se zamislila…priznam – ene parkrat sem pa tudi jaz, družabna samotarka, ki ji res ni problema ceu lajf (!!!) sami spokojno prežvekovati kot nadebudni kravi simentalki pod Nanosom, dobr najebala, ker sem se – kakopak po vrhunskem seksu, saj kdaj se pa me usodno in dokončno vežemo na tipa – ko nas zasužnji s smehom do solz al pa z orgazmom, to lekcijo smo že vzeli, knede?! – oklenila moškega, ki je bil še bolje “poročen sam s seboj”, kot sem jaz, vaša Joži!!! Jaoooo, po enem izmed njih sem izjokala toliko solza, da bi lahko hidroelektrarne Dravograd, Vuhred in Vuzenica delale (brez čik-pavze!) nadaljnih 97 let, tako sem hlipala za njim tam, pri rešetkah vhodnih vrat, v cerkvi sv. Jurija v Piranu… Novodobni terapevti, ki radi okrencljajo trpljenje z izrazom “učenje”, temu faking čustvenemu masakru, ko se moraš odtrgati od – za klasično zvezo neperspektivnega človeka in si zbiti pričakovanja iz pravljic bratov Grimm čez noč iz svoje betice, srca in mednožja – sila radi rečejo “dragocena notranja rast”. WTF!?!? Ej, te nju ejđ Đizuse je – z redkimi izjemami, ki so res vibracijsko prečiščeni, kot je Eckart Tolle (https://www.eckharttolle.com/) totalno povozil čas – sam še za odstrel so.

Don’t try to sugar-coat shit!

Dejmo no rečt bobu bob.

Trpljenje je trpljenje.

Velikokrat je vse, kar ti preostane, da se mu predaš in ga s tem kot alkimist spreminjaš v – Ljubezen.

In to do sebe.

Poleg tega je marsikaj strašljivega v naših lajfih karmično pogojenega. Tudi tega ti nihče od onlajn-dušebrižnikov ne pove. Ker bi s tem izgubili večino strank in ker ima malokdo od njih prirojeni (ali pa naknadno skultivirani) ta dar vpogleda v Božji ‘big picture’ posameznika.

Včasih pač ne moreš narediti faking NIČ proti usodi. NIČ!!!

In takrat je treba samo globoko dihati in počakati, da mine. Kar je dejansko še veliko težje, kot brcati v prazno (in za nasvete o mešanju megle plačevati soulhealing-modrece.)

Zato jst ne jebem več žive sile – tut, če mi od joka vse umetne trepalnice ven popadajo, se bom vsakič znova zatrapala v tak, zajebano samosvoj tip moškega (ki je dejansko nič drugega kot moje ogledalo!), ker…če je kej reeeeees ultra fukiš  – poleg intelekta in samorealiziranosti -, je pa to moška samozadostnost. ❤️

#ženskenismomamincucelj! 

 

Ellen von Unwerth Photography.

No Comments

Post A Comment