My face mask hides my resting bitch face and unfortunately now people think I’m approachable.

🌈 Medtem, ko za vas, drage dame, pripravljam nov zapis (ker je malo kompleksnejši – na temo vpliva notranje negotovih mater na avtodestruktivne vzorce njihovih hčera v partnerstvu in spolnosti, ga malo dlje ustvarjam), se ne morem načuditi temu, kako se je ves svet, v tej covid-norosti, ne samo deaktiviral in demoraliziral, ampak tudi – deseksualiziral❣️ (Madontiš, toliko razkužila je v zraku, da že v kali zatre vsako mojo žmohtno, umazano misel! 😝)
Koliko vznemirljivih spogledovanj in iskric se je zgodilo mimogrede, v vsakdanji komunikaciji, ko nam še ni bil dodeljen kretenizem nošenja mask tudi zunaj, ugotavljam šele zdaj, ko je tega znatno manj.
Ali pa se to zgodi, ampak na mojim letom povsem neprimeren način, ker sem videti pod masko, s tem svojim čopkom in brezizraznim pogledom, kot 20 letna mula (v tem smislu pa bogpožegnej gubice, ki vzbujajo dodatno strahospoštovanje! 🙏) in se zato telički v teh tednih včasih prav neprimerno obnašajo v moji bližini… ⭐
Res močno sporočilnost ima spodnji del obraza z nosom in usti!
Ko sem torej že mislila, da se mi je letos končno izpolnila dolgoletna želja, da doživim vsaj na kratko filinge nedostopnosti muslimanskih žensk, ki sem jih občudovala na turističnih potovanjih – pod skrivnostnimi feredžami imajo prav poseben seksualni šarm! 🎀 – sem ugotovila, da, jebiga, če moški nima islama injektiranega v DNK, ženski tut maska ne pomaga kaj dosti. (No, se pa iz istega razloga tudi jaz ne pustim kar na ukaz zakleniti med štiri stene…) 😉.
No Comments

Post A Comment