🖤 I’m too insane to explain and you’re too normal to understand. 🖤

….so let’s drink to our irreconciable differences!
.
.
“Ne obstaja popolno razmerje. Treba je le najti nekoga, mi je tako nor, kot si ti.” 🌹 Ne vem več žal, kje sem to prebrala, zveni pa – vsaj za moje pojmovanje ljubezni in dvojine – precej resnično.

Čeprav je moji kreativni norosti tako težko parirati, da bom, vsaj do nadaljnjega, raje v zavidljivo složni ‘zakonski skupnosti’ zgolj s samo seboj (kar kljub zverziranosti v plesu z lastnimi angeli in demoni še zdaleč ni tako enostavno, kot se sliši!💥💣), sem pa v vsakdanjem življenju prav za zehat dolgočasna.

Resno mislim.

Fotka: Senad Begić

 

In to, relativno zabavno dejstvo, mi je na površje pljusknil eden od bralcev mojega bloga Slavetomyself, ki mi je napisal:” Če je tvoj alter ego, tale Jožica Srbež, res tako odpičena, moraš biti prava ti prav nenormalno normalna, da so stvari vsaj za silo uravnotežene – imam prav?” U nulo je trofnil.  Genijalec.

Občasno si sicer še privoščim meandre v dekadenco, ker je treba spustit ventile in ker sta tudi pretirano čistunstvo in vzdržnost skrbno zakamuflirani obliki razvrata (!!), ampak večino časa pa res furam asketski lajf meniha, prežet z močno delovno etiko in hitlerjansko disciplino telesa in duha.

Na rob zložena pižamca Agent Provocateur, poravnani copatki s cofki, spokojni sprehodi z Ullo , jutranji smuti, joga in meditacija, svečka sveži tulipani v vazi, dober film, pa ob polnoči spat…prav nič vznemirljivega dejansko.

No, imava pa z jeznorito Jožico dve močni, skupni točki – fetiš na zvestobo sami sebi in odvisnost od sladostrastnega, večinoma po lastni riti ukrojenega lajfa. Zato tudi do te moje, prav “nenormalno normalne” intime, le še redkokoga spustim. Ker bi bilo treba potem kakopak skleniti še kakšen kompromis s samo seboj in z drugim, kar je pa za preprosto dekle s hobiji kleklanja, vrtičkarstva in seksualnega eskapizma, že višja matematka.  😉

 

No Comments

Post A Comment